Akadálymentesítés

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Akadálymentesítés

Professzionális akadálymentesítés, automata ajtókkal és akadálymentes rámpa készítésével.
Akadálymentesítés igényes kivitelezése, karbantartás és szerviz.

Célunk, hogy akadálymentes környezetet teremtsünk a mozgáskorlátozottak számára. Szolgáltatásaink éppen ezért az akadálymentesítés problémáira kínálnak komplex megoldásokat. Termékeink között megtalálhatók az automata ajtó rendszerek, az akadálymentes tolóajtók, valamint a lépcső nehézségeit kiküszöbölő rámpák is.

Akadálymentesítés

Mivel hazánkban több mint 200 ezer mozgáskorlátozott él, nem mehetünk el szó nélkül az akadálymentesítés mellett. Mégis nagyon sok intézmény hagyja figyelmen kívül ezt a sürgető problémát. Pedig a nehezen nyitható ajtók, a küszöbök és lépcsők nagyban megnehezítik a mozgáskorlátozottak életét. Az akadálymentesítés nélküli helyeken szinte lehetetlenné válik a közlekedés számukra. Pedig az akadálymentesítés nem jár magas költségekkel és többnyire nem is bonyolult feladat. De a mozgáskorlátozottaknak a legegyszerűbb megoldás is óriási segítség lehet. Cégünk tudja ezt, éppen ezért kínálja elérhető áron akadálymentesítésre alkalmas megoldásait.

A legjobban bevált akadálymentesítés toló automata ajtó rendszerekkel

A DITEC automata ajtó és ajtónyitó rendszerek például szinte bármelyik egyszárnyú vagy kétszárnyú ajtóra illeszthetőek, miközben a legköltséghatékonyabb módszerek közé tartoznak akadálymentesítés területén. Használatuk rendkívül egyszerű: irányíthatóak távirányítóval, de automatikusan is nyílhatnak az érzékelőnek köszönhetően. Azért, hogy ne fordulhasson elő baleset, az ajtónyitó rendszerek ODS akadályérzékelő funkcióval vannak ellátva, melyhez választható még jelenlét érzékelő, biztonsági fotocella vagy nyomásérzékelő szőnyeg is. A beépített intelligens vezérléshez csatlakoztatható akár tűzjelző rendszer is, így vészhelyzet eseten biztosítvan a szabad menekülési útvonal.

Akadálymentes szárnyas automata ajtó az akadálymentesítés egyik lehetséges megoldása

Minden DITEC ajtónyitó rendszer belső akkumulátorral is működik, így áramkimaradás esetén is biztosított az akadálymentesítés, továbbá a beépített intelligens vezérléshez akár beléptető rendszer is csatlakoztatható az egyedi igényeknek megfelelően.
Az automatikus tolóajtók nagy előnye az automata ajtónyitó rendszerrel felszerelt hagyományos szárnyas ajtókkal szemben, hogy ennél a megoldásnál nincs küszöb. Így sokkal tökéletesebb az akadálymentesítés, mivel a kerekesszékkel akadálymentes az áthaladás. Ez az ajtó remekül alkalmazható üzletekben, irodákban, közintézményekben, vendéglátóhelyeken és nagy forgalmú üzletközpontokban egyaránt, ugyanis üzletre, cégre szabott méretekben készülhetnek. Így az Ön igényeinek és a akadálymentesítés előírásainak is biztosan megfelelnek. A tolóajtók alap esetben 4+4 mm-es ragasztott biztonsági üvegezéssel készülnek, de kérésre hőszigetelt vagy akár golyóálló üveggel is elkészítjük. A tolóajtók szintén intelligens vezérléssel rendelkeznek, így tűzjelző és beléptető rendszer is csatlakoztatható hozzá. Az ANTI-PÁNIK rendszernek köszönhetően pedig alkalmazhatóak vészkijáratokként és menekülési útvonalakon is. A beépített akkumulátorokkal  még az áramkimaradás sem jelent problémát.

Lépcső akadálymentesítés és akadálymentes rámpa megoldások

Egy másik nagyon fontos megoldás az akadálymentesítésben a rámpa, mely a lépcső okozta nehézséget küszöböli ki. Cégünk vállalja a kivitelezést kültéren és beltéren egyaránt. Ez a megoldás sokkal nagyobb népszerűségnek örvend, mint a gépi megoldások, ugyanis itt nincs szükség segítő személyre, valamint nem kell számolni az üzemeltetési költségekkel. Ráadásul az akadálymentes rámpa technológiai háttértől függetlenül mindig a mozgáskorlátozottak rendelkezésére áll. Kivitelezésekor azonban számos feltételnek kell megfelelnie, mint például a lejtés szöge és hossza, fordulók és pihenők. Éppen ezért az akadálymentesítés ezen kivitelezését bízza minden esetben szakemberre. Cégünk helyszíni felméréssel kialakítja Önnek a legmegfelelőbb anyagú, kialakítású és méretű akadálymentes rámpát.
Ha Ön is szeretné megkönnyíteni a mozgásukban korlátozott emberek mindennapjait, akkor válassza ki az Önnek legideálisabb megoldást cégünk kínálatából: döntsön az automata ajtónyitó rendszer, az akadálymentes tolóajtó vagy az akadálymentes rámpa mellett, biztos lehet abban, hogy szakembereink a legjobb minőségű és technológiájú termékekkel dolgoznak. Keressen minket bizalommal. Az akadálymentesítés területén szerzett tapasztalatunkban és szakmai hozzá értésünkben nem fog csalódni.

 

Professzionális akadálymentesítés, automata ajtókkal és akadálymentes rámpa készítésével.
Akadálymentesítés igényes kivitelezése, karbantartás és szerviz az Alarm & Automatic System Kft-től.

 

További termékeink

SorompóGarázskapuBiztonsági rácsRedőnykapuGyorskapu

Zöldhullám kaputechnika

Professzionális akadálymentesítés, sorompó, garázskapu, biztonsági rács, redőnykapu és gyorskapu technika. Igényes kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőségi kaputechnika megoldások. Alarm & Automatic System Kft zöldhullám a kaputechnikában.

Hozzászólások lezárva.