Biztonsági rács

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Biztonsági rács

Masszív biztonsági rács a megbízható védelem.
Automata és kézi mozgatású biztonsági rácsok igényes kivitelezéssel. MABISZ minősítésű biztonsági rács szerelése, karbantartása és szerviz.

Cégünk elsődleges célja az Ön tulajdonának legmagasabb szintű védelme. Termékeink között megtalálhatja az egyik legősibb, de egyben legbiztosabb vagyonvédelmi módszert, a biztonsági rácsot.

Manapság különösen fontos a személyes tulajdonunk védelme, hiszen a közbiztonság folyamatosan romlik, egyre több betöréses lopást jelentenek. Ennek egyik oka, hogy az üzletek többsége nem rendelkezik a megfelelő biztonsági rendszerrel. Sem az elektronikus, sem pedig a mechanikus védelem nem megfelelő. Pedig csak ezen múlik! Egy megfelelően és körültekintően felmért és kiválasztott biztonsági rács megvédi tulajdonát.

Biztonsági rács

Választékunkból az Ön számára leginkább megfelelő mechanikai biztonsági rács típust választhatja, legyen szó akár kézi vagy motoros hajtású, feltekeredő vagy fellapozódó fajtáról.
Ezek közül az egyik legnépszerűbb biztonsági rács a feltekeredő rács, Ez a legelegánsabb rács típus, és alkalmazható kültéren és beltéren egyaránt. Ez a fajta biztonsági rács elsősorban üzletek és kirakatok védelméhez lett tervezve, míg a fellapozódó biztonsági rács főleg kirakatok és ablakok belső védelmére, valamint belső térelválasztásra ajánlott.

Kirakatvédő rács

Mindannyiunk számára az egyik legfontosabb dolog, hogy védjük személyes tulajdonunkat. De miért is ne tennénk, hiszen saját munkánkat, a ráfordított időt és pénzt becsüljük meg azáltal, hogy biztonságot nyújtunk boltunknak, cégünknek, munkaeszközeinknek és termékeinknek. Egy biztonsági rács által, már minimális ráfordítással is nem csupán vagyonunkat tudhatjuk biztonságban az illetéktelen behatolók elől, de nyugodtabban is alhatunk, hiszen nem kell folyamatosan attól rettegnünk, vajon mikor éri el a betöréshullám boltunkat vagy üzletünket. Ne az Ön üzlete legyen a következő a sorban!

Ollós rács

Természetesen nem mindegy, hogy milyen, melyik típusú védelmi rendszert alkalmazzuk. Bár a biztonsági rács az egyik legősibb mechanikai vagyonvédelmi eszköz, mégis nagyon hatásosnak bizonyul, és kitűnő védelmet jelenthet vagyontárgyainak a jövőben is. Egy elektronikus védelmi rendszerrel együtt alkalmazott biztonsági rács felszerelésével, egészen biztos, hogy meg futamíthatjuk üzletünk feltörésétől az illetéktelen behatolókat.

Feltekeredő biztonsági rács

Amellett, hogy már a rács puszta látványa is mérlegelésre késztetni a betörőket, feltörése is sokkal időigényesebb és zajosabb, mint ha pusztán egy ajtóval és egy zárszerkezettel védenénk tulajdonunkat. Többnyire csak ennyin múlik, hogy el tudjuk-e tántorítani őket szándékuktól. Hiszen pontosan a fent felsorolt tényezők azok, melyeket a tolvajok figyelembe vesznek a betörés előtt. Mennyi időt is vesz igénybe a behatolás, illetve mekkora zajt csaphat a rács feltörésével, azaz mekkora esélyük van a lebukásra? A betörés pillanatok alatt kudarcba fulladhat, és könnyedén elkaphatják a tolvajokat, ha valaki meghallja őket. Ennek az esélye pedig annál nagyobb, minél hangosabb és minél tovább tart a „piszkos munka”, azaz a rács feltörése. Ha úgy látják, hogy túl kockázatos, vagy túl nagy feladat, akkor inkább tovább állnak és keresnek egy kevésbé védett boltot vagy üzletet. A biztonsági rács pontosan emiatt tökéletes választás, ha vagyonvédelemről van szó. Éppen ezért ne hagyja védelem nélkül személyes tulajdonát! Válasszon a mechanikai védelmi rendszereink közül, melyek garantálják a biztonságot üzletének.

Ajtó rács

Ahogy azt láthatja, a biztonsági rács számos fajtája ismert. Lehet fix rögzítésű, feltekerhető vagy fellapozódó, kézi vagy motoros mozgatású. Azt, hogy Ön melyiket biztonsági rács megoldást választja, melyik a legmegfelelőbb üzlete számára, a védelem szempontjából másodrendű, csakis az Ön igényeitől függ. Mindegyik fajta a maximális biztonságos nyújtja, a kényelmi szempontok azok, amik befolyásolhatják a választásban. Hiszen egy motoros mozgatású biztonsági rács sokkal könnyebb és gyorsabb használatot biztosít, mint kézi mozgatású társa. Nálunk mindegyik típust megtalálhatja, nézzen szét termékeink közül és válassza a biztonságot!

Bármelyik biztonsági rács mellett is teszi le a voksát, Ön máris tett azért, hogy üzlete a legjobb védelmet élvezhesse, és nyugodtan alhasson éjszaka. Kérje szakembereik tanácsát az Önnek legjobban megfelelő biztonsági rács kiválasztásában.

 

Masszív biztonsági rács a megbízható védelem az Alarm & Automatic System Kft-től.
Automata és kézi mozgatású biztonsági rácsok igényes kivitelezéssel. MABISZ minősítésű biztonsági rács szerelése, karbantartása és szerviz.

 

További termékeink

AkadálymentesítésSorompóGarázskapuRedőnykapuGyorskapu

Zöldhullám kaputechnika

Professzionális akadálymentesítés, sorompó, garázskapu, biztonsági rács, redőnykapu és gyorskapu technika. Igényes kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőségi kaputechnika megoldások. Alarm & Automatic System Kft zöldhullám a kaputechnikában.

Hozzászólások lezárva.