Garázskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Garázskapu

Automata garázskapu igényes kivitelezéssel. Gyönyörű és kiváló hőszigetelésű garázskapuk legnagyobb választéka. Minőségi garázskapu szerelés, karbantartás és szerviz.

Erős, mégis elegáns és esztétikus garázskaput keres, mely mögött biztonságban tudhatja gépjárművét? Akkor ne kutasson tovább! Cégünk csakis a legjobb minőségű, legjobb alapanyagokból készült garázskapukat kínálja, így Ön egészen biztosan megtalálja az otthonához illőt! Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg személyesen a DITEC garázskapu és az ECOTOR garázskapu erősségeit! Több mint 20 féle panel mintázat, 30 különböző fadekor és 200 féle szín közül választhat, hogy garantáltan megtalálja az igazit. Egy biztos: a prémium minőségű és hazai gyártású DITEC és az ECOTOR garázskapu rendszerekben maximálisan megbízhat.

Garázskapu

Egy kertes családi ház ma már elengedhetetlen része a garázs, és a hozzá tartozó garázskapu. Kétségtelen, hogy nagy a kínálat. Az azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen garázskapu márkát és típust választanunk otthonunkhoz. Számításba kell vennünk például azt is, hogy mekkora tér áll rendelkezésünkre a garázsba történő ki- és beállás során, továbbá arra sem árt gondolni, hogy ki fogja majd leggyakrabban használni a garázskaput, mely amellett, hogy kényelmet biztosít nekünk a mindennapok során, számos egyéb funkciót is ellát. A családi házak részeként ugyanis a kapuknak harmonizálnia kell az adott színvilággal, illetve építészeti stílussal. Legjobb, ha mi magunk választhatjuk ki a legmegfelelőbbet. És nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a garázskapu nyílászáró is egyben, mégpedig a házban a legnagyobb, éppen ezért hőszigetelési tulajdonságát sem hanyagolhatjuk el. Válasszon tehát mindig körültekintően, válasszon a legjobb minőségű garázskapu márkák közül!

Fadekor mahagóni garázskapu

A ma használatos, legnépszerűbb és legelterjedtebb típusokat két fő kategóriába sorolhatjuk: az úgynevezett billenő garázskapu és szekcionált garázskapu csoportjába. A billenő garázskapu ma már elavult technológiának számít, ezért nem térünk ki rá, túl részletesen. Míg az előbbi kaputeste – ahogy azt a neve is mutatja – egy elemként, a függőleges zárt állásból a vízszintes nyitottba billen át, addig az utóbbi vízszintes lamellákból épül fel, melyek egy sínrendszer vonalát követve elmozdulnak nyitáskor. És pontosan ebben rejlik a szekcionált garázskapu különlegessége is: ennek a technológiának köszönhetően ugyanis bármely épületnyílásra egyszerűen és könnyedén felszerelhető, praktikus és esztétikus megoldást nyújt. Népszerűségét továbbá annak is köszönheti, hogy a billenő garázskapuval ellentétben nyitott állapotában sem foglal el értékes területet a garázsból, továbbá a ki- és beállás is jóval könnyebb és biztonságosabb általa.

Minőségi garázskapu

De ne aggódjon, mi segítünk Önnek a döntésben! Cégünk által kínált garázskapu típusok ugyanis minden kritériumnak megfelelnek. Hőszigetelésük kiváló, ezáltal a fűtésszámla is kevesebb lesz. Az ECOTOR garázskapu és DITEC garázskapu rendszerek a szakértő tervezésnek, az erős szerkezeti elemeknek és a precíz gyártásának köszönhetően évtizedekig megbízhatóan és biztonságosan működnek.

Két minőségi garázskapu egyedi fadekor mintázattal

Mindezen tulajdonságok mellett pedig nem kell kompromisszumot kötnie és feláldoznia a szépséget a biztonság oltárán! Minőségi garázskapu rendszereink egytől-egyig esztétikus megjelenésűek, harmonikusan illeszkednek házához és szebbé teszik otthonát. A otthona biztonságáról pedig a garázskapu masszív szerkezeti felépítés gondoskodik, mely megakadályozza a legelszántabb betörési kísérleteket is. Minden általunk kínált szekcionált garázskapu ujjbecsípődés és oldalsó benyúlás elleni védelemmel is rendelkezik, valamint rugótörés elleni biztosítással készül, ezért Önnek és családjának a balesetektől sem kell tartania.

Szekcionált garázskapu dupla garázsokhoz is

A tökéletes garázskapu kiválasztásában szakembereink segítenek Önnek! Sok éves tapasztalatukkal, szakértelmükkel azon dolgoznak, hogy az Ön elképzeléseihez legközelebb álló és elvárásainak leginkább megfelelő kaput szereljék be garázsába. Bármelyiket is válassza garázskapuink közül, nem fog csalódni! Mert az ECOTOR garázskapu és a DITEC garázskapu is hazi gyártású, prémium minőségű, megbízható termék, hogy hosszú évekig kiszolgálják Önt és díszítsék otthonát.

 

Automata garázskapu igényes kivitelezéssel az Alarm & Automatic System Kft-től. Gyönyörű és kiváló hőszigetelésű garázskapuk legnagyobb választéka. Minőségi garázskapu szerelés, karbantartás és szerviz.

 

További termékeink

AkadálymentesítésSorompóBiztonsági rácsRedőnykapuGyorskapu

Zöldhullám kaputechnika

Professzionális akadálymentesítés, sorompó, garázskapu, biztonsági rács, redőnykapu és gyorskapu technika. Igényes kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőségi kaputechnika megoldások. Alarm & Automatic System Kft zöldhullám a kaputechnikában.

Hozzászólások lezárva.