Gyorskapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Gyorskapu

DITEC ipari gyorskapu rendszerek. Megbízható és biztonságos gyorskapuk intenzív igénybevételre.
Igényes ipari gyorskapu kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Olyan kaput keres, amely rendkívül gyors működésű, mégis megbízható és strapabíró? A cégünk által forgalmazott DITEC ipari gyorskapuk pontosan ezt nyújtják Önnek! Válogasson termékeink között, jöjjön el hozzánk és tesztelje le sebességüket, nem fog a DITEC ipari gyorskapu rendszereiben csalódni!

Ipari gyorskapu a Csepel Plaza-ban lévő CBA áruházban

Az általunk forgalmazott DITEC ipari gyorskapuk mindegyike prémium minőségű anyagokból készül, a biztonságos és tartós működés ékes bizonyítéka. A folyamatos fejlesztéseknek és a precíz gyártásnak köszönhetően minden igényt kielégítenek. Alkalmazhatók kül- és beltéren egyaránt, -30°C-tól +55°C-ig.

Ipari gyorskapu a METRO áruházban

Mi sem bizonyítja jobban termékeink minőségét és megbízhatóságát, mint azon cégek listája, akik már évek óta a DITEC ipari gyorskapuk mellett teszik le a voksukat. Olyan hazai és nemzetközileg is ismert cégek, mint a CBA, Metro, Coca Cola, a Suzuki, vagy a DHL is DITEC gyorskapu rendszereket használnak.

DITEC gyorskapu az OBI áruházban

Hogy miért? Ez nagyon egyszerű! Mert a DITEC ipari gyorskapuk:

 • gyorsak, nyitási és záródási sebességük 0,8 – 1,8 méter másodpercenként,
 • megbízhatóak, masszív felépítésűek, továbbá nagy teljesítményű ipari motorral és hajtóművel rendelkeznek,
 • széles körben alkalmazhatóak, rozsdamentes alkatrészeinek és speciális kialakításuknak köszönhetően pedig olyan magas higiéniai követelményeket támasztó helyeken is alkalmazhatóak, mint az élelmiszeripar vagy a gyógyszergyártás,
 • nagy terhelhetőség jellemzi őket. DITEC gyorskapu esetében a napi 1000 nyitás és zárás sem okoz problémát,
 • használatuk rendkívül biztonságos, erről gondoskodik a biztonsági fotocella és a rácsukás elleni védelem,
 • csendesek, köszönhetően az aprólékosan kidolgozott alkatrészeknek,
 • könnyen kezelhetőek, vezérlésük többféle módon is történhet (nyomógomb, távirányító, húzókapcsoló, induktív hurok, beléptető rendszer, stb.),
 • nagy szélellenállásúak, akár 120 km/h erejű széllel is könnyedén megbirkóznak. Ezáltal a DITEC gyorskapu nem csak beltéren, hanem a külső teret a belső tértől elválasztó kapuként is alkalmazható,
 • esztétikus és elegáns megjelenésükkel és változatos színvilágukkal illeszkednek az épület stílusához,
 • helytakarékosak, ugyanis speciális kialakításuknak köszönhetően olyan helyekre is beépíthetők, ahová például egy szekcionált kapunak már nem volna elég hely.
 • nagy színválaszték lehetővé teszi, hogy a gyorskapu harmonizáljon cége színvilágával, arculatával.

SECTOR gyorskapu a TEVA gyógyszergyárban

Ahogy napról-napra fejlődik a technika, úgy egyre újabb és újabb technológiájú ipari kapuk jelennek meg a piacon. Egyre több megoldás közül választhat, melyek mindegyike segítséget nyújthat Önnek az anyagmozgatásban és a közlekedési folyamatok optimalizálásában. Csakhogy nem mindegy, hogy hogyan! Válasszon körültekintően, mert egy feltekeredő ipari gyorskapu számos speciális feladatot kell, hogy ellásson.

SMART RESET gyorskapu önjavító technológiával

A raktárakban, szupermarketekben, üzemekben és egyéb ipari létesítményekben kiemelt fontosságú, hogy a tereket elválasztó kapuk megőrizzék az egyes helységek hőmérsékletét, ezzel is energiát takarítva meg. Mivel a PVC ipari gyorskapu meggátolja a por és egyéb szennyeződések, valamint a hideg- vagy meleg levegő ki- illetve beáramlását, erre a feladatra ez a megoldás a legmegfelelőbb és leggazdaságosabb. És ami a legfontosabb! Működésük villámgyors!

DITEC gyorskapu

Jöjjön el hozzánk és győződjön meg személyesen is azokról a kiváló tulajdonságokról, melyekkel a DITEC ipari gyorskapu rendszerek rendelkeznek. Amit látni fog, hogy az általunk kínált gyorskapu könnyen kezelhetőek és könnyedén elbánnak a napi több száz, vagy akár ezer nyitással és zárással. Emellett – a kiváló tervezésnek köszönhetően – csak minimális karbantartást igényelnek, és megbízhatóan működnek majd hosszú évekig az Ön szolgálatában.

Az idő pénz, a DITEC ipari gyorskapu pontosan ezt a két nagyon fontos dolgot, időt és pénzt takaríthat meg Önnek is! Keresse nálunk a legjobbat!

 

DITEC ipari gyorskapu rendszerek. Megbízható és biztonságos gyorskapuk intenzív igénybevételre.
Igényes ipari gyorskapu kivitelezés, karbantartás és szerviz az Alarm & Automatic System Kft-től.

 

További termékeink

AkadálymentesítésSorompóGarázskapuBiztonsági rácsRedőnykapu

Zöldhullám kaputechnika

Professzionális akadálymentesítés, sorompó, garázskapu, biztonsági rács, redőnykapu és gyorskapu technika. Igényes kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőségi kaputechnika megoldások. Alarm & Automatic System Kft zöldhullám a kaputechnikában.

Hozzászólások lezárva.