Redőnykapu

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Redőnykapu

TECKENTRUP ipari redőnykapu rendszerek. Automata redőnykapuk igényes kivitelezéssel. Minőségi ipari redőnykapu telepítés, karbantartás és szerviz.

A redőnykapu egy igen népszerű kaputechnika megoldás, melyet széles körben alkalmaznak, hiszen üzemekben és szervizekben éppúgy megállja a helyét, mint teremgarázsokban, raktárokban vagy üzletsorokon. Cégünk a TECKENTRUP redőnykapuk forgalmazója, melyeket masszív felépítésükkel és nagy teherbírású hajtóművükkel a legintenzívebb használatra terveztek. Speciális kialakításának és univerzális alkalmazhatóságának köszönhetően a redőnykapu az egyik legkedveltebb kaputechnika rendszer. Az extrém, akár 8 méteres magassággal vagy a 11 méteres szélességgel is rendelhető, így a TECKENTRUP ipari redőnykapu olyan kaputechnika igényekkel is könnyedén megbirkózik, melyekkel a legtöbb ipari kapu nem. A TECKENTRUP redőnykapu rendszerek a legkorszerűbb műszaki színvonalat képviselik köszönhetően a folyamatos tökéletesítésnek, továbbá azoknak az innovatív megoldásoknak és technológiáknak, melyeket a precíz tervezés és gyártás hívtak életre.

Redőnykapu

De miért is ennyire népszerűek a cégünk által kínált ipari redőnykapu rendszerek? A válasz pofonegyszerű. A minőség és megbízhatóság mellett tökéletesen kiszolgálják az Ön igényeit. Az ipari redőnykapuval valódi megoldást nyújtunk, sokszor rendkívül bonyolult ipari kapu problémára. Azon túl, hogy a TECKENTRUP ipari redőnykapuk legmodernebb technológiával rendelkeznek, esztétikusak és dizájnos megjelenésűek is. Így Önnek nem kell lemondania az elegáns és stílusos környezetről. Széles színválasztéka lehetővé teszi az egyedi dizájn kialakítását, mely cége arculatát is tükrözheti.

Ipari redőnykapu motor és hajtómű

A TECKENTRUP ipari redőnykapu masszív felépítése révén hosszú élettartamú, így szerelőre egészen biztosan, sokáig  nem lesz szükség. Horganyozott és védőlakkal bevont felületének köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak. Emellett természetesen kiváló hőszigetelési tulajdonsággal bír, ugyanis a duplafalú lamellája FCKW mentes, környezetbarát PUR habbal (poliuretán) van kitöltve.

Ipari redőnykapu különlegesen nagy méretben

Ha mindez még nem győzte volna meg a TECKENTRUP redőnykapu kiválóságáról, akkor íme, a legjobb tulajdonságok és legnagyobb előnyök egy csokorba gyűjtve, hogy könnyebb legyen a választás!

  • Minimális helyet igényelnek: a lamellák a legszűkebb helyeken is könnyedén feltekercselhetők.
  • Mozgatásuk halk és könnyű: a nagy szilárdságú és stabil vezetősínek kopásálló, műanyag csúszóprofillal vannak felszerelve, melyek jelentősen javítják a redőnykapuk futási és csúszási tulajdonságait.
  • Tökéletesen zárnak: az alsó lezáró profil időjárásálló, rugalmas és fagyásbiztos EPDM gumiból készül, így mindig tökéletesen zárnak, jöhet bármekkora szél vagy esőzés. A hőszigetelt ThermoTeck lamellák pedig az épületben tartják a meleget, ezáltal Ön energiát és pénzt takaríthat meg.
  • Optimális fénykezelésűek: a redőnykapu ablakai beengedik a napfényt az épületbe, így világos és kellemes munkakörnyezetet teremtenek.

Teckentrup ipari redőnykapu a gyors rakodástechnikáért

A TECKENTRUP redőnykapu gazdaságos, robosztus és egyszerű felépítésű, kis helyigényük és nagy teherbírásuk miatt pedig különösen jól használhatók olyan csarnokok lezárására, melyek kapunyílásai magasak, szélesek, vagy erős igénybevételnek vannak kitéve. Rugalmas beépítési lehetőséget tesznek lehetővé, így a legnehezebb helyszíni viszonyoknál is támogatja az egyedi kialakításokat. A redőnykapu az egyik legszolidabb kaputechnikai megoldás, feltűnés nélkül bújik meg akár az álmennyezetben is. Stílus és minőség, a legjobb párosítás.

Feltekeredő redőnykapu egyedi színben

És a legjobb választás is, ha egy kifogástalanul működő és megbízható kaputechnika rendszert keres, mely gyors és egyszerű működésével tökéletesen kiszolgálja az Ön igényeit. A TECKENTRUP redőnykapu egyéni stílusával kellemes hangulatot teremt és jó benyomást kelt ügyfeleiben.

Jöjjön el és győződjön meg erről személyesen is! Megmutatjuk Önnek, hogy a TECKENTRUP redőnykapu rendszerei valóban a legjobbak! Pémium minőség, kimagasló technológia, a legjobb ár-érték arány. Ezt nyújtják redőnykapu megoldásaink, szakembereink pedig segítenek Önnek tervezésben is.

 

TECKENTRUP ipari redőnykapu rendszerek. Automata redőnykapuk igényes kivitelezéssel az Alarm & Automatic System Kft-től. Minőségi ipari redőnykapu telepítés, karbantartás és szerviz.

 

További termékeink

AkadálymentesítésSorompóGarázskapuBiztonsági rácsGyorskapu

Zöldhullám kaputechnika

Professzionális akadálymentesítés, sorompó, garázskapu, biztonsági rács, redőnykapu és gyorskapu technika. Igényes kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőségi kaputechnika megoldások. Alarm & Automatic System Kft zöldhullám a kaputechnikában.

Hozzászólások lezárva.