Sorompó

previous arrow
next arrow
Shadow
Slider

 

 Sorompó

Professzionális sorompó technika szakértőktől. Automata sorompók, beléptető és parkoló rendszer. Igényes sorompó telepítés, karbantartás és szerviz.

Mi pontosan tudjuk, hogy milyen sorompóra van szüksége. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően a legjobb sorompót ajánljuk Önnek. A cégünk által kínált DITEC sorompó rendszerek minden ilyen irányú igényt kielégítenek. A széles körűen alkalmazható, intenzív és hosszan tartó igénybevételre, mivel a mivel a DITEC sorompók a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Sorompók

A megfelelő sorompó alkalmazásával Ön könnyedén szabályozhatja és ellenőrizheti a cége területére érkező gépjárművek be- és kihajtását, és mindezt egyszerűen, könnyen teheti meg. Egy DITEC sorompó használatával a kapunyitási folyamat az eddigi 20-30 másodpercről 2-3 másodpercre rövidül, segítségükkel könnyedén valósítható meg a járműforgalom biztonságos és egyszerű irányítása.

DITEC sorompó

Az általunk forgalmazott DITEC sorompók mindegyikét úgy alkották meg, hogy teljes mértékben megfeleljenek a követelményeknek és az Ön elvárásainak. Éppen ezért minden DITEC sorompó:

  • Erős és masszív – ezáltal jól terhelhető -, mindemellett gyors működésű, így hatékonyan segíti az autós forgalom irányítását.
  • Nagyszerűen bírja a napi több ezer zárási és nyitási folyamatot is, így a kifejezetten nagy forgalmú helyekre is tökéletes megoldást nyújt.
  • Minőségi alapanyagokból készül, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak is. A szilárd, sajtolt, alumínium hajtóműház és időjárásálló festékbevonatú sorompó test révén Önnek a rozsdásodástól sem kell tartania, az erős, strapabíró hajtómű pedig garantálja a hosszú évekig tartó kifogástalan működést.
  • Hosszú élettartamú, egyszersmind megbízható és stabil működésű. Győződjön meg róla Ön is!
  • Biztonsági fotocellával és akadályérzékelő funkcióval rendelkezik, melyek védenek a rácsukódásos balesetek ellen.
  • Intelligens vezérléssel működik, ez pedig garantálja Önnek azt, hogy a sorompó beléptető és parkoló rendszer részeként is használható.
  • Hajtóműve önzáró, melyre azért van szükség, hogy egy esetleges áramkimaradás idején is zárva maradjon a bejárat.
  • Könnyen, egyszerűen és biztonságosan kezelhető, így bárki könnyedén megtanulhatja a sorompó használatát.
  • Elegáns megjelenésüknek köszönhetően pozitív benyomást kelt ügyfeleiben. Lágy kialakítású élei és lekerekített sarkai mutatják a kivitelezés tökéletességét.

Sorompó és parkoló rendszer a Hungexpo Zrt-nél

Egy sorompóval szemben támasztott legfontosabb követelmények, hogy pár másodperc alatt utat engedjen a gépjárműveknek, legyen képes érzékelni az elé álló, valamint az áthaladó gépkocsikat, továbbá, hogy lecsukás közben érzékelje, ha valami a mozgó sorompó rúd alatt van, és azonnal állítsa le a folyamatot. A DITEC sorompók – amellett, hogy tökéletesen teljesítik ezt a három alapfeltételt – számos egyéb, a használatot megkönnyítő funkcióval vannak ellátva. Győződjön meg róla Ön is, ismerje meg sorompóinkat!

Automata sorompó akár 8 méteres karral

A cégünk által kínált sorompó rendszerek széles körben alkalmazhatók, és bárki számára könnyen, kényelmesen és biztonságosan használhatók. Ipari és kereskedelmi létesítmények, társasházak, lakóparkok és parkolók bejáratainál a legjobb megoldás a DITEC sorompó. Az igényeknek megfelelően többféleképpen is vezérelhetők: nyomógombról, távirányítóval, parkoló, beléptető és rendszám azonosító rendszerről, vagy akár GSM telefonról is. DITEC sorompó esetében nem jelent problémát akár a 8 méter széles út lezárása sem. A sorompó karra szerelt szakáll pedig magakadályozza a kar alatti illetéktelen átbújást. Így Önnek csak az a dolga, hogy szakértő munkatársaink segítségével kiválassza az Önnek leginkább megfelelő sorompót. Célunk, hogy a megvásárolt és cégünk által felszerelt sorompók műszaki paraméterei és egyéb tulajdonságai maximálisan megfeleljenek az igénybevételnek, a felhasználók igényeinek és a helyszín adta körülményeknek.

Tekintse meg referenciáinkat is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nálunk találja a legjobb és legmegbízhatóbb sorompókat, és a legtapasztaltabb sorompó szakértőket. Válassza az általunk kínált minőséget, “mutasson utat” a DITEC sorompóval.

 

Professzionális sorompó technika az Alarm & Automatic System Kft-től. Automata sorompók, beléptető és parkoló rendszer. Igényes sorompó telepítés, karbantartás és szerviz.

 

További termékeink

AkadálymentesítésGarázskapuBiztonsági rácsRedőnykapuGyorskapu

Zöldhullám kaputechnika

Professzionális akadálymentesítés, sorompó, garázskapu, biztonsági rács, redőnykapu és gyorskapu technika. Igényes kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőségi kaputechnika megoldások. Alarm & Automatic System Kft zöldhullám a kaputechnikában.

Hozzászólások lezárva.