Gyorskapu


DITEC ipari gyorskapu rendszerek. Megbízható és biztonságos gyorskapuk intenzív igénybevételre.
Igényes ipari gyorskapu kivitelezés, karbantartás és szerviz.

Olyan kaput keres, amely rendkívül gyors működésű, mégis megbízható és strapabíró? A cégünk által forgalmazott DITEC ipari gyorskapuk pontosan ezt nyújtják Önnek! Válogasson termékeink között, jöjjön el hozzánk és tesztelje le sebességüket, nem fog a DITEC ipari gyorskapu rendszereiben csalódni!

Ipari gyorskapu a Csepel Plaza-ban lévő CBA áruházban

Az általunk forgalmazott DITEC ipari gyorskapuk mindegyike prémium minőségű anyagokból készül, a biztonságos és tartós működés ékes bizonyítéka. A folyamatos fejlesztéseknek és a precíz gyártásnak köszönhetően minden igényt kielégítenek. Alkalmazhatók kül- és beltéren egyaránt, -30°C-tól +55°C-ig.

Ipari gyorskapu a METRO áruházban

Mi sem bizonyítja jobban termékeink minőségét és megbízhatóságát, mint azon cégek listája, akik már évek óta a DITEC ipari gyorskapuk mellett teszik le a voksukat. Olyan hazai és nemzetközileg is ismert cégek, mint a CBA, Metro, Coca Cola, a Suzuki, vagy a DHL is DITEC gyorskapu rendszereket használnak.

DITEC gyorskapu az OBI áruházban

Hogy miért? Ez nagyon egyszerű! Mert a DITEC ipari gyorskapuk:

 • gyorsak, nyitási és záródási sebességük 0,8 - 1,8 méter másodpercenként,
 • megbízhatóak, masszív felépítésűek, továbbá nagy teljesítményű ipari motorral és hajtóművel rendelkeznek,
 • széles körben alkalmazhatóak, rozsdamentes alkatrészeinek és speciális kialakításuknak köszönhetően pedig olyan magas higiéniai követelményeket támasztó helyeken is alkalmazhatóak, mint az élelmiszeripar vagy a gyógyszergyártás,
 • nagy terhelhetőség jellemzi őket. DITEC gyorskapu esetében a napi 1000 nyitás és zárás sem okoz problémát,
 • használatuk rendkívül biztonságos, erről gondoskodik a biztonsági fotocella és a rácsukás elleni védelem,
 • csendesek, köszönhetően az aprólékosan kidolgozott alkatrészeknek,
 • könnyen kezelhetőek, vezérlésük többféle módon is történhet (nyomógomb, távirányító, húzókapcsoló, induktív hurok, beléptető rendszer, stb.),
 • nagy szélellenállásúak, akár 120 km/h erejű széllel is könnyedén megbirkóznak. Ezáltal a DITEC gyorskapu nem csak beltéren, hanem a külső teret a belső tértől elválasztó kapuként is alkalmazható,
 • esztétikus és elegáns megjelenésükkel és változatos színvilágukkal illeszkednek az épület stílusához,
 • helytakarékosak, ugyanis speciális kialakításuknak köszönhetően olyan helyekre is beépíthetők, ahová például egy szekcionált kapunak már nem volna elég hely.
 • nagy színválaszték lehetővé teszi, hogy a gyorskapu harmonizáljon cége színvilágával, arculatával.

SECTOR gyorskapu a TEVA gyógyszergyárban

Ahogy napról-napra fejlődik a technika, úgy egyre újabb és újabb technológiájú ipari kapuk jelennek meg a piacon. Egyre több megoldás közül választhat, melyek mindegyike segítséget nyújthat Önnek az anyagmozgatásban és a közlekedési folyamatok optimalizálásában. Csakhogy nem mindegy, hogy hogyan! Válasszon körültekintően, mert egy feltekeredő ipari gyorskapu számos speciális feladatot kell, hogy ellásson.

SMART RESET gyorskapu önjavító technológiával

A raktárakban, szupermarketekben, üzemekben és egyéb ipari létesítményekben kiemelt fontosságú, hogy a tereket elválasztó kapuk megőrizzék az egyes helységek hőmérsékletét, ezzel is energiát takarítva meg. Mivel a PVC ipari gyorskapu meggátolja a por és egyéb szennyeződések, valamint a hideg- vagy meleg levegő ki- illetve beáramlását, erre a feladatra ez a megoldás a legmegfelelőbb és leggazdaságosabb. És ami a legfontosabb! Működésük villámgyors!

DITEC gyorskapu

Jöjjön el hozzánk és győződjön meg személyesen is azokról a kiváló tulajdonságokról, melyekkel a DITEC ipari gyorskapu rendszerek rendelkeznek. Amit látni fog, hogy az általunk kínált gyorskapu könnyen kezelhetőek és könnyedén elbánnak a napi több száz, vagy akár ezer nyitással és zárással. Emellett - a kiváló tervezésnek köszönhetően - csak minimális karbantartást igényelnek, és megbízhatóan működnek majd hosszú évekig az Ön szolgálatában.

Az idő pénz, a DITEC ipari gyorskapu pontosan ezt a két nagyon fontos dolgot, időt és pénzt takaríthat meg Önnek is! Keresse nálunk a legjobbat!

 

DITEC ipari gyorskapu rendszerek. Megbízható és biztonságos gyorskapuk intenzív igénybevételre.
Igényes ipari gyorskapu kivitelezés, karbantartás és szerviz az Alarm & Automatic System Kft-től.

 

További termékeink

Akadálymentesítés - Sorompó - Garázskapu - Biztonsági rács - Redőnykapu

Zöldhullám kaputechnika

Professzionális akadálymentesítés, sorompó, garázskapu, biztonsági rács, redőnykapu és gyorskapu technika. Igényes kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőségi kaputechnika megoldások. Alarm & Automatic System Kft zöldhullám a kaputechnikában.