Sorompó


Professzionális sorompó technika szakértőktől. Automata sorompók, beléptető és parkoló rendszer. Igényes sorompó telepítés, karbantartás és szerviz.

Mi pontosan tudjuk, hogy milyen sorompóra van szüksége. Sok éves tapasztalatunknak köszönhetően a legjobb sorompót ajánljuk Önnek. A cégünk által kínált DITEC sorompó rendszerek minden ilyen irányú igényt kielégítenek. A széles körűen alkalmazható, intenzív és hosszan tartó igénybevételre, mivel a mivel a DITEC sorompók a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek.

Sorompók

A megfelelő sorompó alkalmazásával Ön könnyedén szabályozhatja és ellenőrizheti a cége területére érkező gépjárművek be- és kihajtását, és mindezt egyszerűen, könnyen teheti meg. Egy DITEC sorompó használatával a kapunyitási folyamat az eddigi 20-30 másodpercről 2-3 másodpercre rövidül, segítségükkel könnyedén valósítható meg a járműforgalom biztonságos és egyszerű irányítása.

DITEC sorompó

Az általunk forgalmazott DITEC sorompók mindegyikét úgy alkották meg, hogy teljes mértékben megfeleljenek a követelményeknek és az Ön elvárásainak. Éppen ezért minden DITEC sorompó:

  • Erős és masszív – ezáltal jól terhelhető -, mindemellett gyors működésű, így hatékonyan segíti az autós forgalom irányítását.
  • Nagyszerűen bírja a napi több ezer zárási és nyitási folyamatot is, így a kifejezetten nagy forgalmú helyekre is tökéletes megoldást nyújt.
  • Minőségi alapanyagokból készül, melyek megfelelnek a legszigorúbb európai előírásoknak is. A szilárd, sajtolt, alumínium hajtóműház és időjárásálló festékbevonatú sorompó test révén Önnek a rozsdásodástól sem kell tartania, az erős, strapabíró hajtómű pedig garantálja a hosszú évekig tartó kifogástalan működést.
  • Hosszú élettartamú, egyszersmind megbízható és stabil működésű. Győződjön meg róla Ön is!
  • Biztonsági fotocellával és akadályérzékelő funkcióval rendelkezik, melyek védenek a rácsukódásos balesetek ellen.
  • Intelligens vezérléssel működik, ez pedig garantálja Önnek azt, hogy a sorompó beléptető és parkoló rendszer részeként is használható.
  • Hajtóműve önzáró, melyre azért van szükség, hogy egy esetleges áramkimaradás idején is zárva maradjon a bejárat.
  • Könnyen, egyszerűen és biztonságosan kezelhető, így bárki könnyedén megtanulhatja a sorompó használatát.
  • Elegáns megjelenésüknek köszönhetően pozitív benyomást kelt ügyfeleiben. Lágy kialakítású élei és lekerekített sarkai mutatják a kivitelezés tökéletességét.

Sorompó és parkoló rendszer a Hungexpo Zrt-nél

Egy sorompóval szemben támasztott legfontosabb követelmények, hogy pár másodperc alatt utat engedjen a gépjárműveknek, legyen képes érzékelni az elé álló, valamint az áthaladó gépkocsikat, továbbá, hogy lecsukás közben érzékelje, ha valami a mozgó sorompó rúd alatt van, és azonnal állítsa le a folyamatot. A DITEC sorompók - amellett, hogy tökéletesen teljesítik ezt a három alapfeltételt - számos egyéb, a használatot megkönnyítő funkcióval vannak ellátva. Győződjön meg róla Ön is, ismerje meg sorompóinkat!

Automata sorompó akár 8 méteres karral

A cégünk által kínált sorompó rendszerek széles körben alkalmazhatók, és bárki számára könnyen, kényelmesen és biztonságosan használhatók. Ipari és kereskedelmi létesítmények, társasházak, lakóparkok és parkolók bejáratainál a legjobb megoldás a DITEC sorompó. Az igényeknek megfelelően többféleképpen is vezérelhetők: nyomógombról, távirányítóval, parkoló, beléptető és rendszám azonosító rendszerről, vagy akár GSM telefonról is. DITEC sorompó esetében nem jelent problémát akár a 8 méter széles út lezárása sem. A sorompó karra szerelt szakáll pedig magakadályozza a kar alatti illetéktelen átbújást. Így Önnek csak az a dolga, hogy szakértő munkatársaink segítségével kiválassza az Önnek leginkább megfelelő sorompót. Célunk, hogy a megvásárolt és cégünk által felszerelt sorompók műszaki paraméterei és egyéb tulajdonságai maximálisan megfeleljenek az igénybevételnek, a felhasználók igényeinek és a helyszín adta körülményeknek.

Tekintse meg referenciáinkat is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nálunk találja a legjobb és legmegbízhatóbb sorompókat, és a legtapasztaltabb sorompó szakértőket. Válassza az általunk kínált minőséget, “mutasson utat” a DITEC sorompóval.

 

Professzionális sorompó technika az Alarm & Automatic System Kft-től. Automata sorompók, beléptető és parkoló rendszer. Igényes sorompó telepítés, karbantartás és szerviz.

 

További termékeink

Akadálymentesítés - Garázskapu - Biztonsági rács - Redőnykapu - Gyorskapu

Zöldhullám kaputechnika

Professzionális akadálymentesítés, sorompó, garázskapu, biztonsági rács, redőnykapu és gyorskapu technika. Igényes kaputechnika kivitelezés, karbantartás és szerviz. Minőségi kaputechnika megoldások. Alarm & Automatic System Kft zöldhullám a kaputechnikában.